Portii: 2
Timp preparare: 1 ora
Ingrediente foi:
- 2 oua,
- 4 lg tarate ovaz.
- 250 g pulpa curcan,
- o ceapa mica,
- 200 ml lapte 0% grasime,
- piper, coriandru, boia dulce, turmeric, curry, sare
- iaurt 0% grasime (125 g),
- salata verde, rosii
- marar
Preparare umplutura: Toate se taie marunt si se pun intr-o olita pe foc. Se lasa pana se evapora lichidul, amestecand din cand in cand.
Preparare finala: Separat se pregateste sosul din iaurt, marar si sare. Foaia se pune pe suprafata de lucru, se unge cu sos, se adauga niste frunze de salata, apoi carnea, apoi 2 felii de rosii si se ruleaza.
tE ROG DIN SUFLET SA REVII CU RETETELE dUKAN! Esti foarte , foarte talentata, iar retetele tale sunt extraordinare. Am vazut ca mai ai si alte retete nepostate, uitandu-ma la fotografii. TE ROG!!!
ReplyDelete