Monday, April 7, 2014



Portii: 2
Timp preparare: 1 ora

Ingrediente foi
  • 2 oua, 
  • 4 lg tarate ovaz.
Ingrediente umplutura: 
  • 250 g pulpa curcan, 
  • o ceapa mica, 
  • 200 ml lapte 0% grasime,
  • piper, coriandru, boia dulce, turmeric, curry, sare
Alte ingrediente pentru umplutura: 
  • iaurt 0% grasime (125 g), 
  • salata verde, rosii
  • marar
Preparare foaie: Se amesteca oul cu taratele, se pune compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt si i se da o forma dreptunghiulara. se pune in cuptor la 200 gr C, 10 minute. Se scoate din cuptor si se ruleaza cat e fierbinte ca sa fie usor de rulat apoi. Se repeta pentru a doua foaie.
Preparare umplutura: Toate se taie marunt si se pun intr-o olita pe foc. Se lasa pana se evapora lichidul, amestecand din cand in cand. 
Preparare finala: Separat se pregateste sosul din iaurt, marar si sare. Foaia se pune pe suprafata de lucru, se unge cu sos, se adauga niste frunze de salata, apoi carnea, apoi 2 felii de rosii si se ruleaza.

Tagged: , ,

1 comment:

  1. tE ROG DIN SUFLET SA REVII CU RETETELE dUKAN! Esti foarte , foarte talentata, iar retetele tale sunt extraordinare. Am vazut ca mai ai si alte retete nepostate, uitandu-ma la fotografii. TE ROG!!!

    ReplyDelete