Portii: 3
Timp preparare: 2 ore
Ingrediente foi:
- 3 oua,
- 6 lg. tarate ovaz.
- 600 gr carne de curcan,
- o ceapa,
- un ardei capia,
- un catel usturoi,
- piper, sare, curry, turmeric, coriandru, boia dulce.
- 200 g smanana 4% grasime,
- sare, coriandru.
- 2 oua.
Se amesteca bine, se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, la 180 grade C, timp de 15 minute. Se scoate din cuptor si se taie in 3 parti egale, pe lungime.
Preparare umplutura:
Se dau prin masina de tocat carnea, ceapa, ardeiul si usturoiul, foarte fin si apoi se pun pe foc amestecandu-se din cand in cand, pana cand scade lichidul lasat de carne. Se adauga condimentele si se amesteca bine.
Preparare sos alb:
Se amesteca bine ingredientele pentru sosul alb.
Preparare finala:
Intr-o tava de chec, de yena, se pune un strat de sos, apoi o foaie de lasagna, apoi carne, apoi iar o foaie, apoi sos, apoi carne si la sfarsit ultima foaie si sos. Se bat bine cele 2 oua si se adauga deasupra apoi se da tava la cuptor, la 180 grade C aproximativ 40 minute.
0 comments:
Post a Comment