Monday, April 7, 2014



Portii: 3
Timp preparare: 2 ore

Ingrediente foi: 
  • 3 oua, 
  • 6 lg. tarate ovaz. 
 Ingrediente umplutura:
  • 600 gr carne de curcan, 
  • o ceapa, 
  • un ardei capia,
  • un catel usturoi, 
  • piper, sare, curry, turmeric, coriandru, boia dulce.
Ingrediente sos alb: 
  • 200 g smanana 4% grasime, 
  • sare, coriandru. 
Alte ingrediente:
  • 2 oua.
Preparare foi: 
Se amesteca bine, se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor, la 180 grade C, timp de 15 minute. Se scoate din cuptor si se taie in 3 parti egale, pe lungime.

Preparare umplutura:
Se dau prin masina de tocat carnea, ceapa, ardeiul si usturoiul, foarte fin si apoi se pun pe foc amestecandu-se din cand in cand, pana cand scade lichidul lasat de carne. Se adauga condimentele si se amesteca bine.

Preparare sos alb:
Se amesteca bine ingredientele pentru sosul alb.

Preparare finala:
Intr-o tava de chec, de yena, se pune un strat de sos, apoi o foaie de lasagna, apoi carne, apoi iar o foaie, apoi sos, apoi carne si la sfarsit ultima foaie si sos. Se bat bine cele 2 oua si se adauga deasupra apoi se da tava la cuptor, la 180 grade C aproximativ 40 minute.

Tagged: , ,

0 comments:

Post a Comment