Monday, April 7, 2014



Portii: 2 portii
Timp preparare:  1 ora

Ingrediente: 

  • 4 oua, 
  • 400 g branza 0% grasime, 
  • 200 g ciuperci proaspete, 
  • cateva rosii cherry, 
  • 200 g somon, 
  • marar, piper, sare, boia dulce.

Preparare:
Somonul se da la cuptor, la 200 grade C, 20 minute. Ciupercile se taie in felii subtiri si se pun intr-o tigaie, pe foc, cu putina sare, pana se inmoaie. Se bat ouale, se adauga branza, somonul maruntit, sarea, piperul, boia dulce, mararul si se amesteca bine. Intr-o tava de teflon, rotunda, se pune compozitia rezultata, se adauga ciupercile, rosiile taiate in doua, si se da la cuptor, la 200 grade C, timp de 20-30 minute.

Tagged: , ,

0 comments:

Post a Comment