Monday, April 7, 2014



Portii: 6 portii
Timp preparare: 30 minute

Ingrediente: 
200 g tarate ovaz,
2 linguri amidon,
100g branza 0% grasime (se mai adauga tarate daca e prea moale aluatul),
sare, praf de copt.

Preparare:
Se amesteca toate ingredientele si aluatul obtinut se intinde intr-o foaie cam de 5 mm grosime, se taie dupa forma dorita si se da la cuptorul preincalzit la 200 g C, timp de 20 min, aproximativ.

Tagged: , ,

2 comments:

  1. Sigur nu e invers? 200 gr branza si 100 gr tarate? Initial am vrut sa fac cantitate dubla si am pus in castron 200 gr branza, numai ca nu au intrat decat 100 gr tarate....oricum, reteta e super buna, iar eu am folosit-o sa fac blat pentru pizza.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gramajul este corect in reteta. Am folosit o branza care are mai degraba consistenta unui iaurt si poate de aici inconvenienta, poate branza pe care ati folosit-o era mai consistenta. Ce branza ati folosit?
      Ma bucur mult ca v-a placut. :) Exact aceleasi ingrediente pentru blat folosesc si la pizza, in plus adaugand drojdie si lasand aluatul la dospit pentru 15-20 minute la 35 grade Celsius.

      Delete